100 Kays Ajans Kays Ajans

Seo & Sem

Mobil Uygulama Reklamları

  • Ios | Android | App Gallery 
Mobil Uygulama Reklamları

Mobil dünya, günden güne sayısı artan uygulamalarla popülaritesini yukarı taşımaya devam ediyor. Hızla gelişen mobil dünyada yayınlayacağınız reklamlarla dilerseniz uygulamanızın indirilme sayısının artışını ya da tanıtımını rahatlıkla yapabilirsiniz.

Google verileri mobil dünyada kullanım oranının %75’e yaklaştığını gösteriyor. Kays Ajans, giderek büyüyen mobil dünyada varlığınızı güçlü bir şekilde sürdürmeniz için size her aşamada destek oluyor.

Tüm hizmetlerimiz gibi mobil uygulama reklamları konusunda da minimum maliyet, maksimum verimlilik prensibini benimsiyoruz. Her bir dijital mecra için ayrı yürüttüğümüz kampanyalarımızda hep daha yüksek performans hedefliyoruz.

Mobil Arama Ağı kampanyaları, hâli hazırda mobil cihazlarında sizinki gibi uygulamaları arayan kullanıcılara ulaşmanıza yardımcı olur. Bu kampanyalar, uygulamanızın ilgi gösterme olasılığı yüksek olan kişiler tarafından keşfedilmesini sağlamanın mükemmel bir yoludur.

 
Uygulama Tanıtım Reklamlarıyla İndirme Sayısını Artırma

Uygulama tanıtım reklamları (önceki adıyla “tıkla ve indir” reklamlar), indirme sayısını artırmanın en kolay ve en etkili yoludur. Bu reklam türünde, özelleştirmelerin çoğu sizin yerinize yapılır. Bu reklamları, Uygulama/Dijital İçerik Reklamı şablonunu kullanarak Arama Ağı’nda ve Görüntülü Reklam Ağı’nda yayınlayabilirsiniz.

Arama Ağı’nda uygulama/dijital içerik reklamları, yalnızca kullanıcılara ücretli uygulama içeriğinin sunulduğu yerlerde gösterilebilir.

Dönüşüm Oranı Optimizasyonu
Sürükle Görüntüle Kapat Oynat