100 Kays Ajans Kays Ajans

Seo & Sem

Gmail Reklamları

  • Gmail Reklamları Hedefleme Seçenekleri
Gmail Reklamları


Gmail Reklamları, gmail kullanıcılarına mail kutularının sağında veya üst kısmında gösterilen reklamlardır, özellikle ucuz maliyetleri ve gelişmiş hedefleme seçenekleriyle oldukça etkili olan Gmail reklamları masaüstü, mobil ve Gmail uygulamasında gözükecek şekilde düzenlenebilir. Gmail reklamlarının ücretlendirme esası tıklama başına maliyete dayalıdır yani kullanıcılar sadece reklamınızı tıkladığında ücretlendirilirsiniz. Diğer AdWords reklam biçimlerine göre tıklama başına maliyetleri daha düşüktür. Bu sayede stratejinize dayalı olarak daha düşük tıklama başına maliyetlerle reklamlarınızın erişimlerini artırabilirsiniz. Ayrıca, ayrıntılı hedefleme teknikleriyle hedef kitlenize daha net ulaşma imkânı bulabilirsiniz. Böylece gereksiz maliyet harcaması yapmamış olursunuz.

 

Gmail Reklamları Hedefleme Seçenekleri

- Anahtar Kelime Hedefleme:Belirli anahtar kelimeleri hedeflediğiniz takdirde, anahtar kelimenizle ilgili mail almış kullanıcıların maillerinde reklamlarınız gözükür. Örneğin; bir inşaat firmasısınız, “satılık ev” kelimesini anahtar kelime olarak eklediğinizde reklamlarınız, “satılık ev” kelimesiyle ilgili mail almış Gmail kullanıcılarına gösterilir.

- Domain (Alan Adı) Hedefleme:Belirlediğiniz sitelerden mail alan kullanıcılara ulaşabilirsiniz. Örneğin; bankacılık sektöründe faaliyet gösteren bir firma iseniz, bankalardan mail alan kullanıcıları hedefleyebilirsiniz.

- Konu Hedefleme:Ürün veya hizmetlerinizle ilgili konuları hedefleyerek, sizinle alakalı kullanıcılara ulaşmanız sağlanır. Spor malzemeleri satan bir firma spor ile ilgili konuları ekleyebilir.

- Demografi Hedefleme:Bu hedefleme yöntemi ile ulaşmak istediğiniz kitleyi yaş, cinsiyet ve ebeveynlik durumlarına göre seçebilirsiniz.

- İlgi Alanları ve Yeniden Pazarlama:Ürün ve hizmetlerinizle alakalı olan ve daha önceden web sitenizi ziyaret etmiş olan kullanıcılara Gmail reklamlarınızı gösterebilirsiniz. Böylece firmanızın akılda kalmasını arttırırken aynı zamanda da kişilerin karar verme süreçlerinde firmanızı hatırlamalarına yardımcı olur.

Gmail reklamlarının yayınlanmaya başlamasından itibaren hizmet vermekteyiz. Gmail reklamlarında şimdiye kadar edinmiş olduğumuz tecrübelerden yararlanmak ve kazançlı bir gmail reklam kampanyası oluşturmak için bizimle bağlantıya geçmeniz yeterli!

Mobil Uygulama Reklamları
Sürükle Görüntüle Kapat Oynat